fredag, juni 25, 2010

Bokus har bytt utseende!

I dagarna blev Bokus klara med sin nya hemsida: ett nytt, fräscht utseende och även nya finesser vid sökningar. Enligt dem själva skall det vara "en sajt med bättre sökfunktion, tydligare struktur och mer inspiration". Jag har precis börjat kika på den nya sidan och än så länge verkar allt bra. Om det är så att man vill tycka till om någon finess eller annat på sidan så finns det en 'tyck till-knapp' att klicka på. Om man trycker där kan man även se vad andra har sagt och själv kommentera på detta.

Det bästa av allt är dock midsommarpresenten vi får av dem, 15% rabatt över midsommarhelgen! Här ska browsas! =)

4 kommentarer:

  1. Jag var ute på deras nya hemsida igår och jag blev inte imponerad. Förändringar ska vara till det bättre men det är inte mycket, om ens något, som har förbättrats. Jag gjorde några sökningar och på en del böcker står det inte ens vem författaren är, däremot fanns medförfattaren med. Sökningarna gick långsamt och böcker som jag vet finns där hittades inte osv.

    Jag ska dock vara så diplomatisk och säga att min avoghet kommer att ge sig och att felen från igår kväll kan bero på att mitt internet var extremt segt. Jag kommer att vänja mig och efter ett tag kommer jag att förlika mig med det nya.

    I vilket fall som helst så köpte jag en, men bara en bok, till rabattpris och rabatter kan man aldrig klaga på :-)

    SvaraRadera
  2. Tråkigt att det var så när du sökte, man vill ju ha hela informationen om boken man söker på! Förhoppningsvis så är det 'barnsjukdomar' som kommer att rättas till (eller ditt internet ;-)).

    SvaraRadera