lördag, juli 18, 2009

Panik av Jeff Abbott

Den här fartfyllda historien börjar med att Evan åker hem till sin mamma, hittar henne död på köksgolvet, själv blir överfallen, varefter det bär av i ett rasande tempo! Han upptäcker under resans gång att ingenting är vad det verkar vara, inte ens hans egen bakgrund, och han får klura ut både ett och annat medan han försöker behålla livhanken.

Jag lyssnade på den här boken och det fungerade alldeles utmärkt. Thriller-genren brukar ju vara bra att just "läsa med öronen" och den här ljudboken var inget undantag. Det var full fart från början till slut med en hel del invecklingar för att göra historien så där spännande så att man inte kan sluta lyssna. Något litterärt mästerverk är den ju inte, men likväl en passande bok att ha med i hängmattan eller under en bilfärd. Vill man ha lite lagom underhållning så passar den här utmärkt. Om inte, ta något annat!

2 kommentarer:

  1. Ja, den var helt OK, jag är sällan upplagd för speciellt tunga böcker, min hjärna behöver lättsamt och spännande!

    Jag har blivit helt beroende av att ha en ljudbok i Ipoden, den jag har just nu börjar närma sig slutet, vilket alltid är lite stressande... :-D

    SvaraRadera
  2. Visst är det så! Laddar alltid på en ny när den första börjar närma sig slutet.

    SvaraRadera